Liczba postów: 2,985
Liczba wątków: 0
Jednymi z najlepszych specjalistów w zakresie usuwania zębów, korzeni jak również zabiegów takich jak, ekstrakcja ósemek, resekcja wierzchołków korzeni zębów, wycięcia wędzidełek, usunięcia zębów zatrzymanych jest Specjalistyczne Centrum Stomatologiczne
https://www.poladent.pl/zatrzymane-osemki-poznan, którego jestem stałą pacjentką. Oferują nie tylko zabiegi wykonywane na najwyższym poziomie ale również opiekę aż do całkowitego zakończenia leczenia i niewiarygodnie miłe i sympatyczne podejście. Dzięki nim łatwiej przechodzi się każdy zabieg.
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
Polecam świetnego implantologa i chirurga dentystycznego dr Adama Balczyńskiego. Pan doktor to prawdziwy fachowiec, dlatego polecam wszystkim tego lekarza. Przyjmuje m.in w scandinavian clinic w Krakowie.
Reputacja:
0
Ja znowu wszystkim z Krakowa polecam świetną klinike dentystyczną - scandinavian clinic. Pracuje w niej wielu wybitnych specjalistów z róznych dziedzin stomatologicznych. Osobiście lecze zęby u doktora Balczyńskiego , jest świetnym chirurgiem dentystycznym, ale też implantologiem. Pan doktor jest bardzo miły , zawsze wszystko dokładnie tłumaczy, a leczenie zebów zawsze przebiegało bezboleśnie. Naprawde warto, polecam!
Reputacja:
0
Ja polecam dr Balczyńskiego przyjmuje m.in w scandinavian clinic w Krakowie. To wybitny fachowiec, bardzo miły lekarz. Jest chorurgiem dentystycznym oraz implantologiem. Polecam w 100%